Echtscheidingen

DenHaag.nl

Uw specialist in echtscheidingen

Over ons

Wat kunnen wij voor u doen?

Als u gaat scheiden, gaat u een moeilijke periode tegemoet. U weet misschien niet precies wat u moet doen en u bent onzeker over de toekomst. U bent verdrietig en u kunt u flink eenzaam voelen. Al die emoties maken de situatie niet gemakkelijker. Echtscheidingen DenHaag.nl begrijpt uw zorgen en helpen u graag. Daarom bieden wij u als onafhankelijke informatiebron u een geheel vrijblijvend gesprek aan met een van de door ons streng geselecteerde specialisten. Deze specialisten beantwoorden uw vragen door u de informatie te geven die u nodig heeft. Uw vragen kunnen overal over gaan, bijvoorbeeld over uw huis en hypotheek, de omgangsregeling, co-ouderschap, alimentatie en de boedelscheiding.


Om onze onafhankelijkheid te bewaren, zorgen wij ervoor dat uw vraag door meerdere specialisten worden beantwoord. Die specialisten zijn afkomstig uit een netwerk van deskundigen: mediators, financieel adviseurs en in familierecht gespecialiseerde advocaten en juristen. Dankzij hun ervaring en kennis helpen zij u bijvoorbeeld met het verkrijgen van alimentatie en met het opstellen van een ouderschapsplan. De deskundigen bieden ruimte voor jouw gevoelens, zorgen ervoor dat je je kinderen niet kwijtraakt en dat je ex zich aan de afspraken houdt.


Voor een vrijblijvend advies vult u het aanvraagformulier in.


Wie zijn wij?

Echtscheidingen-DenHaag.nl is een onderdeel van een landelijk werkende organisatie: ´t Echtscheidingshuys gevestigd te Voorschoten.

Het bedrijf ‘t Echtscheidingshuys bezit meerdere onafhankelijke websites over o.a. echtscheiding en relevante juridische onderwerpen. U kunt de informatie op onze websites gratis raadplegen. Bovendien kunt u geheel kosteloos gebruikmaken van de mogelijkheid die wij bieden om een vraag te stellen aan één van de door ons streng geselecteerde specialisten.


Echtscheidingen-DenHaag.nl handelt vanuit duidelijke waarden en kwaliteitsnormen. Wij hechten grote waarde aan onze onpartijdigheid, integriteit en deskundigheid. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28094805.Welkom.m Divorce in The Hague.m